Samarbeid og støtte

Dette blir ingen billig løpetur. Har et budsjett på omkring NOK 200.000. Hovedkostnaden er leie av bobil, drivstoff, mat, samt tapt arbeidsinntekt/permisjon. For å dekke dette, tilbyr jeg en «crowdfunding» til venner/ukjente/kolleger. Prøver også å det inn inn hos kommersielle aktører som vil støtte og delta på litt galskap. Mulighetene er enorme. For kommersielle aktører, ta kontakt med Jone  Skjold.

Jone Skjold

Norge på Langs Manager / pressekontakt

Han er energibombe og også en ultraløper. Ta kontakt med ham for å diskutere sponsor samarbeid eller lignende. Blir pressekontakt under løpet. Er alltid tilgjengelig på telefon +47 458-06-6666 eller mail: jone.skjold@htomail.com

Jone_2.PNG

Hva får en sponsor tilbake?

1.

De får være med på litt galskap, mye "goodwill" og de blir del av et historisk verdensrekordforsøk (Guinness Book of Records). De vil rett og slett få å kunne være med på et sinnsykt kult opplegg som kommer til å få mye presse.

3.

Bli nevnt i presse som en del av mine støttespillere (i avis, radio, egne IGTV live sendinger, og evnt. TV/videoproduksjon) 

5.

Synlighet. At deres logo blir på klær/sekk, og på forsiden av "tracker" siden 

7.

En sponsor, vil om ønskelig bli delaktig i planleggingsprosessen, og diskutere frem noen "events" / opplegg som vi kan ha på de ulike byene / stedene langs løypa. 

9.

En sponsor kan få et treningsopplegg og / eller at jeg blir med på treninger. Evnt. løpe med ledergruppen en gang for eksempel. 

2.

En sponsor vil få god eksponering på SoMe samt på en åpen Facebook, og Twitter med flere innlegg per dag. 

4.

At jeg velger deres butikker/steder/produkter fremfor andre, og at dette blir nevnt. 

6.

De vil blir nevnt som viktige støttespillerer i en bok (som planlegges utgitt etter løpet)

8.

De vil få et gratis for foredrag i ettertid. Veldig  mye av dette (planleggingen, utføringen, problemløsning) kan relateres til utfordringer/situasjoner i en bedrift. Dette kan i tillegg skreddersys i kombinasjon med et opplegg for teambuilding. Evnt. som et opplegg for å jobbe seg ut av kriser (ref. min situasjon med konas kreftdød) 

10.

Kan få sine dedikerte "dagsetapper" om ønskelig. Kan løpe sammen, møte opp og evnt. løpe meg inn til en by/et hotel / eller en butikk.